Skoleklart skrivebord

skrivebord

clips

blyanter

save a smile for a rainy day

Skrivebords dekorationer

IKEA stol, bord, lampe, falsk fåreskind, sort clipboard, notesblok, æsker – Søstrene Grene marmor clipboard, blyanter, postkort, papirclips, små notesbøger, tegnestifter, saks – Personligalmanak kalender – Bahne krus

Så er det snart ved at være skoletid igen, for mit vedkommende, så begynder det hele faktisk allerede i morgen (den 3. august). Det betyder, at jeg det meste af ugen har rendt rundt i Bog&Ide, Søstrene Grene, IKEA og Kvickly for at finde nye ting til skolestart. Jeg elsker at købe nye blyanter, hæfter, mapper og diverse ting og sager. Jeg køber altid én stor notesbog, med 4-5 opdelinger, så jeg kan samle de fleste af mine noter ét sted. Normalt har jeg en notesbog fra Føtex, men i år blev det en til 40 kr. fra Kvickly – den er desværre ikke med på billedet, men jeg er super glad for den.

Jeg er udpræget ordensmenneske og elsker når det hele står snorlige og er indrettet efter farver. Dog er jeg også meget minimalistisk, så der er ikke ret mange farver på hverken mit værelse, eller på mit skrivebord – hvilket du nok også lidt kan fornemme på billederne ovenover.

Hvornår slutter din sommerferie?

 

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *