Sneak peak – birthday gift

gift

gift2

gift3

Så er der kun en uge til, at jeg fylder 16. Det er lidt vildt at tænke på, er det ikke? Jeg føler, at jeg glæder mig ekstra meget i år. Normalt bliver jeg kun spændt dagen inden, men jeg har været utrolig spændt i flere uger. Og det er IKKE, fordi jeg pludselig kan købe alkohol.

Jeg har tilladt mig at følge op på traditionen fra sidste år ved at købe en gave til mig selv. Det kan godt være, at det virker mærkeligt, men det er faktisk en meget rar følelse at bruge lidt ekstra på en fin gave til sig selv. Jeg vil ikke fortælle, hvad jeg har købt endnu, men den skarpe læse kan nok godt fornemme, hvad der gemmer sig bare den flotte forårsindpakning fra Matas.

Jeg vil gå på weekend nu efter endnu en travl uge med arbejde, skole, gymnastik og hele 3 møder (!!!). I weekenden skal jeg lave opvisning både lørdag og søndag, så der skal slappes af ind i mellem de to ting.

Jeg håber, at du får en super dejlig weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *