Søndags-summer

summer

Hej… Først vil jeg lige begynde med en lille advarsel til dig, som måske læser bloggen fast. For dette er ikke et sædvanligt indlæg – det runder nemlige ikke de 500 ord, som jeg plejer at sende afsted i tykke strømme. I dag vil jeg nemlig fatte mig i korthed og prøve en anden tilgang til blog-skrivningen… Eller også er det bare, fordi jeg i al hemmelighed er lidt smadret og ikke orker en større filosofisk roman.

Min weekend er endt som en meget mere behagelig og rolig en af slagsen – end den jeg måske lige havde forudset, at jeg ville få. Jeg havde nemlig regnet med, at jeg skulle sidde med lektier op til halsen hele lørdag. Og så havde jeg regnet med, at jeg skulle til optagelsesprøve på et dansehold om søndagen.

Men, når jeg nu sidder og skriver indlægget i dag, så kan du måske godt fornemme, at der er sket noget helt andet? For weekenden er simpelthen gået hen og blevet den største ’slagger’ weekend længe – og det var en tiltrængt én af slagsen.

Jeg begyndte tidligt om morgenen på lektier, så jeg var også tidligt færdig. Så stod den på en tur til stranden bagefter med kakao og kage. Til sidst rundede jeg aftenen af med tapas… mums! Og ja, min optagelsesprøve (som jeg havde øvet mig utrolig meget til) blev aflyst søndag. Så min far og jeg tog en spontan tur i biografen.

Jeg håber, at du har haft en dejlig weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *