Status

status3

Long time no see. Er det ikke sådan man siger, hvis man har været væk længe? Lidt for længe.

 

Jeg tænker ikke, at jeg vil gå yderligere i dybden med undskyldninger om stilstanden på bloggen. Jeg mener derimod, at det kunne være en rigtig god idé at komme med en lille statusopdatering om, hvad der egentlig overhovedet sker i mit liv lige nu, og hvorfor det på en eller anden måde snupper al min tid.

Jo nu skal du høre…

Translokation/eksamener

Jeg var først og fremmest til translokation den 23. juni, hvor jeg fik mit eksamensbevis og holdt tale foran hele årgangen og deres familier – jeg havde champagne og jordbær på vej op igen i halsen, fordi jeg var så nervøs, rigtig dårlig cocktail lige i øjeblikket. Men jeg gjorde det! Og jeg følte endda, at det gik meget godt, selvom man skulle imponere 600 fremmede mennesker.

Hvad angår min eksamener, så blev jeg færdig her den 21. Min klase og jeg var så ‘heldig’ at have 5 mundtlige, så vi fik lidt senere sommerferie end alle de andre på årgangen, hvilket var totalt urimeligt, fordi man slet ikke orkede mundtlig tysk, når alle lagde sommerbilleder op på instagram.

Jeg tænkte faktisk, om det kunne være rart med et indlæg omkring, hvordan det har været, og hvordan det er at gå til en eksamen? Er det noget der kunne være stemning for?

Flytning

Dagen efter min translokation gik vi igang med at pakke alle vores ting ned, for vi skulle nemlig helst være ude af huset om fredagen. Jeg havde heldigvis sorteret det meste allerede om onsdagen, så jeg var en smule forberedt, men der var alligevel utrolig meget at lave. Udover det så skulle jeg til reception hos min bonusmor – kan man godt sige det -, som lige har færdiggjort en uddannelse og er blevet Cand.cur – jeg ved ikke helt, hvad det er endnu.

Om lørdagen skulle jeg arbejde til klokken 12 og derefter direkte til fødselsdag ude i vores nye hjem. Jeg blev kørt hjem igen om aftenen, da jeg også skulle arbejde tidligt søndag morgen. Vores gamle hus lå ca. 1 km fra mit arbejde det nye ligger 25 minutters kørsel – ikke fedt, hvis man som jeg skal møde klokken 6 om morgenen.

Fødselsdag

Oveni alt rodet har der også været en særlig fødselsdag, som skulle fejres. Jeg har været oppe hos min kæreste for at fejre hans fødselsdag, så det skulle vi jo også lige have lavet tid til. Jeg var afsted fra d. 28. juni til den 1. juli. Da jeg skulle arbejde d. 2. klokken 6-12, var jeg nødsaget til at tage lidt tidligere hjem.

Afskedsfest

I går aftes (d. 2. juli) var jeg til afskedsfest hos en af mine rigtig gode veninder. Jeg har kendt hende siden børnhaven – og vist endda før. Vi har altid snakket utrolig godt sammen, men nu kommer jeg altså ikke til at se hende i et helt år. Hun skal nemlig flyve afsted til New Zealand her meget snart. Så hun holdt afskedsfest med familien og os 12 andre piger – det var en super hyggelig aften.

I dag

I dag er jeg så landet hjemme ved min far, da festen i går blev holdt tættest på ham. Dog skal jeg ud til min mor igen i dag og så ud til min far igen mandag aften. Gid man bare kunne have én base og ét hjem engang i mellem. Det er altså bare en hel del nemmere end alt det flytteri, jeg oplever lige i øjeblikket.

 

Pyha… Der var alligevel mange ting, som jeg pludselig kom i tanke om. Forhåbentlig begynder sommerferiefølelsen snart, når jeg den 15. juli drager afsted mod Mallorca – hold nu op jeg glæder mig!

Hvad har/eller skal du lave i sommerferien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *