Statusopdatering

inspo update

Tumblr billeder

Da jeg pludselig åbnede min computer i dag, så gik det op for mig, at det er utrolig lang tid siden, at jeg har fået skrevet et indlæg på bloggen. Tiden løber simpelthen fra mig, og pludselig er der næsten gået en uge. Derfor bringer jeg et kort indlæg på banen sådan en fredag aften. Da det er mørkt udenfor, og jeg ikke har nogle billeder på min pc, vælger jeg at skrive lidt om min status lige for tiden.

Én af grundene til, at jeg har været fraværende på bloggen er pga. projektuge. Faktisk kører min skole projekt 5 gange om året, hvor det så varer 3 uger, men i denne omgang var det et lidt større projekt. Nogle forskellige skoler tæt på vores by skulle lave projekter og så fremlægge dem oppe på gymnasiet. Jeg gik sammen med en pige fra klassen ved siden af. Vi endte ud med et rigtig godt projekt og vand endda prisen for bedste formidling.

Derudover har jeg for anden gang på en måned vrikket om på min ankel, den er derfor lidt sløv, og jeg går ikke så hurtig. Så har der været dansk stil og tysk mundtlig aflevering samt andre lektier. Der var også lige arbejde i dag. Og så skulle jeg ellers også lige mødes med nogle venner inde i Århus.

Puha… Blev næsten stresset af bare at skrive det alt sammen ned. Som du nok kan se, så har jeg en masse at give mig til. Det er fedt nok, men der er simpelthen ikke plads til så meget tid på bloggen lige for tiden.

Jeg kan forresten følges på Tumblr HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *