Sunde pandekager med bær

Bærpandekager

Sunde pandekager

sunde pandekager med bær

Undskyld stilheden på bloggen, men ugen har simpelthen været så mega travl, at jeg knap nok har haft tid til at tage sko på. Heldigvis er det nu endelig blevet vinterferie, det er i mit tilfælde virkelig, virkelig tiltrængt!

I torsdags havde min mor fødselsdag, men pga. et forældremøde i min klasse – hvor jeg skulle fremlægge – kunne jeg ikke fejre hende. Derfor blev hun i stedet overrasket med bær pandekager i morges, der er intet, som slår en god brunch med pandekager.

I dag er det min fars fødselsdag, så den står på fest i eftermiddag. I aften kommer der så Melodi Grand Prix, og traditionen tro skal jeg mødes med pigerne fra min gamle klasse.

Læs videre for at se opskriften.

Du skal bruge (2 personer):

– 2 bananer

– 2 æg

– 1 dl skummetmælk

– 1 dl boghvedemel (andet mel kan også bruges

– 1 nip salt

– 1-1½ dl frosne bær. Jeg brugte hindbær, brombær, blåbær og ribs

– Evt. 1 tsk. bagepulver, hvis du gerne vil have dem lidt ‘fluffy’

 

Sådan gør du:

– Tænd en pande på ca. 6 – lidt over middelvarme og hæld en smule fedtstof på

– Mos bananerne og pisk æggene i

– Tilsæt mel, mælk, salt, og evt. bagepulver og rør rundt

– Tilsæt forsigtigt de bær, som du har valgt

– Hæld ca. 2/3 dl dej på panden og lav pandekagerne

– Spis dem med skyr, honning eller hvad du lige har lyst til.

Håber I kan klare min store kærlighed til morgenmadspandekager

bloglovin

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *