Tøseaften – sidste skoledag

Silderne

Tøseaften

Silderne

Godmorgen derude og rigtig god søndag/sommerferie. Jeg er stadig ved at komme mig over sidste skoledag efter et par nætter med alt for lidt søvn. Min krop kan overhovedet ikke klare at få mindre end de sædvanlige 8 timer, som jeg er plejer at få i hverdagene.

I fredags havde fejrede jeg sidste skoledag med fire af mine gode gamle veninder – aka. silderne (grammatisk ukorrekt). Silderne forresten er en titel, som blev opfandt om lørdagen på en solskinsdag midt i brunch på Römer.

Pigerne og jeg havde aftalt at vi skulle mødes kl. 17:00 (dvs. kl. 17:20 for A.V. og Kamille’s vedkommende) hjemme hos mig. Her bagte vi lasagne og lavede bruschetta’s. Efter lidt hygge cyklede vi videre til noget fest nede på stranden. Det var temmelig hyggeligt, men det blev også temmelig sent.

Det skal lige siges at jeg HAR fået tilladelse til at lægge disse billeder op på bloggen, så pigerne har frivilligt poseret foran kameraet. P.s. silderne består af Anna, Astrid, Anne-Vera/A.v., Kamille og jeg.

Jeg håber at I allesammen havde en god sidste skoledag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *