Too much money

Too much money

Envii miami pants – H&M trøje – H&M ur – H&M taske – Max Factor eyeliner (yderst nødvendig) – Lancôme Trésor in love

Jeg ved ikke rigtig, om jeg er så god til det med at tjene penge og bruge dem? Jeg havde lagt et budget for september, som lå på, at jeg måtte bruge halvdelen af min løn – jeg er timelønnet, så det varierer lidt fra måned til måned. Resten skal spares op. Nu er måneden snart slut, og jeg har brugt 250 kr for meget… ups! Jeg har altså brugt lidt for mange penge.

Når jeg kigger på mit budget – jeg har en super smart app -, så kan jeg se, hvad jeg bruger flest penge på… Personlig pleje og tøj og sko ligger klart øverst. Men faktisk er 68 % af det jeg har købt være nødvendigheder. Delvist, fordi jeg var nødt til at betale nogle ting for min mor, og fordi jeg ser busturer til Århus som en nødvendighed.

Forhåbentlig klarer jeg det bedre i næste måned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *