Top 5 Tunes

Jeg har endnu engang tilladt mig at ‘holde fri’ fra bloggen. Denne gang gik der dog lidt længere tid en forventet. Jeg må nok bare vænne mig til, at der ikke altid lige bliver helt nok tid til, at jeg kan få skrevet på bloggen. Der er trods alt så mange ting at give sig til hele tiden.

I dag har jeg et lidt anderledes indlæg med. Jeg har nemlig valgt, at der skal være lidt mere fokus på musik her på bloggen. Jeg er nemlig lavet af det stof, hvor jeg ikke er i stand til at gå en dag uden musik, jeg hører det konstant – i hvert fald når jeg er alene hjemme. Du skal lige advares, for alle mine veninder mener, at jeg har en helt speciel musiksmag, så der er risiko for nogle lidt anderledes numre!

1. Troye Sivan – FOOLS

Den nyeste tilføjelse til min playlist. Udelukkende fordi jeg synes, at rytmen er helt igennem fantastisk!

2. Jamie Lawson – Wasn’t expecting that

Den sødeste kærligheds sang nogensinde. Du bliver virkelig nødt til at tjekke musikvideoen ud også, den er helt vildt sørgelig.

3. Justin Bieber – Love Yourself

Jeg er virkelig ikke Justin Bieber fan, men jeg synes virkelig at sangen her er godt lavet.

4. Rudimental – Home

Igen bare en fantastisk rytme/melodi. Tjek også resten af deres sange ud, de er fede!

5. Alessia Cara – Here

Jeg er totalt forelsket i denne sang lige for tiden. Kender du det, når man har én sang, som man bare hører non-stop.

Du må have en fortsat god uge, vi læses forhåbentlig ved igen i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *