Turen går til København

collage

Pyha… hvor er jeg smadret i mine tæer, min ryg, mit hoved og ja egentlig bare hele min meget trætte krop. Jeg er nemlig kommet hjem fra en rigtig god, men rigtig hård introtur til København med min nye klasse på HHX. Det var både ‘ryste-sammen-tur’ og faglig ‘skole’ – dog selvfølgelig med en stor overvægt af hygge!

Ovenover kan du se et par få billeder. Du kan se et, af noget pizza fra Copenhagen Street Food. Maden var virkelig ALLE pengene værd! Ellers kan du se mig + tre af pigerne fra klassen foran Christiansborg, som faktisk er en utrolig smuk og undervurderet bygning. Til sidst kan du et billede fra i går aftes langs Nyhavn.

Vi har været så heldige med vejret, hvilket var virkelig rart, da vi skulle gå op til 28.000 skridt om dagen (i går kom jeg endda op på 30.000). Du kan vist godt gætte, hvorfor min krop er så smadret lige nu.

På vores tur rundt i København besøgte vi bl.a. DR Byen, Operaen, Christiania og Parken. Og selvom hele klassen havde forberedt fremlæggelser hjemmefra, så havde vi stadig plads til at hygge os og snakke om alt andet end skole, når det blev aften.

Det var altså lige det, som jeg har gået rundt og lavet de sidste par dage – det er også grunden til, at bloggen har været musestille, for jeg har simpelthen overhovedet ikke haft hverken kamera eller computer med… blogger-mareridt!

Jeg vil så gerne høre, hvad du har lavet i den her uge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *