Ugens tanker: at trække stikket ud

inspo update2

Billeder delvist mine egne og delvist Tumblr

Du har muligvis opdaget, at bloggen er været helt stille i over ni dage, hvilket faktisk er ret meget, hvis jeg selv skulle sige det. Altså jeg kunne jo egentlig begynde med at sige, at grunden til stilheden er efterårsferien. Jeg har nemlig valgt, at jeg skulle slappe 100% af, eller i hvert fald så meget som muligt – det har nemlig ikke helt kunnet lade sig gøre, når jeg skulle arbejde 5 af dagene!

At have fart på

Faktisk er samfundet i dag bygget op på en rigtig dårlig måde. Det er nemlig blevet meget normalt at have travlt. Vi farer rundt til ti tusinde ting, ti tusinde gange om dagen. Der er hele tiden en telefon, en computer, en tablet, andre mennesker eller andre ting, som vi skal forholde os til.

Eller det kan egentlig også bare være, at det er mig, som gør det? Jeg synes i hvert fald, at der er tryk på konstant. Specielt når man går i 9. klasse og skal tænke på lektier, eksamen, uddannelse, arbejde, veninder og fritid.

Jeg elsker at have fart på. Mest fordi jeg elsker alle de ting, som giver mig fart på. Jeg elsker mit arbejde, jeg elsker gymnastik, jeg elsker skolen og jeg elsker mine veninder. Jeg laver faktisk rigtig sjældent noget, som jeg ikke gider. Og det tror jeg egentlig er rigtig vigtigt: at man altid laver noget, som man kan lide!

At trække stikket ud

De af jer, som kun kender mig gennem bloggen vil nok egentlig ikke rigtig se mig som introvert. Jeg forsørger da også mest at virke energisk og ‘oppe på dupperne’ i sociale sammenhænge – nu skal det ikke lyde forkert, for jeg er ofte rigtig glad for at være sammen med de mennesker, som jeg nu engang er sammen med. Jeg har bare været så heldig/uheldig at være lavet af det stof, som gør, at jeg tanker bedst op alene. Jeg samler simpelthen energi ved at være alene.

Det er meget forskelligt fra person til person, hvor meget alenetid man har brug for. Jeg har veninder, som nærmest ikke kan gå på toilet selv, fordi de simpelthen har det bedst sammen med andre. Og så har jeg veninder, som bruger over halvdelen af døgnet alene. Det er utrolig forskelligt fra person til person. Jeg tror, at jeg selv er lidt af en blanding. Og ingen af delene er forkerte, det er jo bare sådan vi nu er endt som mennesker – det kan vi vist ikke rigtig gøre noget ved.

Husk at det altid er en god idé at stoppe op en gang i mellem, så du lige kan trække vejret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *