Ugens tanker: om at rejse

sunwing mallorca

Fik jeg overhovedet fortalt, at jeg skulle på ferie til Mallorca? Jeg rejste i fredags afsted fra regnfulde Danmark. Da et jo ved at være slutningen på en uge, og jeg gerne vil holde tradition i Ugens Tanker, kommer der lige et hurtigt indlæg op. Jeg har ikke så meget på hjerte, men håber det går an alligevel.

At opleve nye lande

Jeg har altid været fascineret af andre kulturer og andre lande. Mest af alt, fordi jeg sjælendt har rejst meget, så det har altid været meget specielt for mig. Jeg hader at flyve, mest fordi jeg er bange for at skulle kaste op – ved godt, at jeg nok burde være mere bange for flystyrt. Heldigvis har jeg altid fløjet med mennesker, som har kunnet berolige mig.

Det er en enorm rigdom, som man tager med sig hjem, når man besøger et fremmed land. Du møder andre mennesker, andre former for mad og andre kulturer. Min drømmeferie er typisk en storbyferie. Det skal i hvert fald være et sted, hvor der er rig mulighed for at se landet og opleve forskellige ting. Normalt er jeg ikke så meget til charterferie, men jeg må nu indrømme, at det er lidt rart at slappe af på en liggestol, mens solen brænder igennem.

Hvad laver jeg så, når jeg rejser?

Jeg tror, at mange af mine venner synes, at jeg er lidt unormal. Det første jeg tjekker, når jeg skal ud at rejse, er træningsfaciliteter. Jeg elsker at træne, når jeg er på ferie. Nu skal det ikke lyde som om jeg bare er mega fit, for jeg er virkelig ikke i specielt god form. Jeg er som sagt ikke til det der med at sole sig – jeg bliver alligevel ikke brun. Jeg får bare sådan en lidt ucharmerende lyserød ‘tint’, hvilket er knap så fedt!

Ellers så læser jeg rigtig meget, jeg kan sagtens sluge 3 bøger på en uge, hvis jeg har tiden. Forresten er jeg blevet vild med lydbøger lige i øjeblikket. Det er super lækkert, når man skal køre langt og kan klart anbefales!

Lige til slut:  jeg undskylder for det korte indlæg, men der er nok at se til her på Mallorca. Og så skal jeg jo også huske at slappe lidt af – det er jeg normalt ikke så god til.

Der skal selvfølgelig nok komme en masse dejlige billeder fra Mallorca!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *