Update – praktik i Salling

Så fik jeg endelig tid til at fortælle lidt om, hvad jeg egentlig går og laver i denne uge. For mig er ugen nemlig ikke helt almindelig. Jeg har nemlig ikke været i skole, men derimod i praktik hos Salling. Jeg har været så heldig at få lov til at være i virksomheden hele ugen, og endda også til det store julearrangement på fredag.

Jeg har været hos Salling i tre dage nu, og er derfor ca. halvvejs i forløbet. Mit praktikophold går egentlig bare ud på, at jeg får en fornemmelse af, hvordan virksomheden fungerer. Jeg kommer lidt bagom og lærer om lageret, varerne og de små ting, som får virksomheden til at køre. Selve stillingen, som jeg er i praktik i hedder salgsassistent. Det er super spændende, og meget lærerigt. Og det har faktisk også vist sig at være meget hårdere end jeg troede. Det er hårdt at gå rundt i 8 timer i streg, når man er vant til at sidde stille hele dagen i skolen.

Så det er altså det, jeg lige trasker rundt og laver i den her uge. Det er måske også derfor, at bloggen er lidt til den stille side, men det er vi jo efterhånden vant til.

 Husk at du kan deltage i konkurrencen om at vinde en valgfri ring fra Spinning Jewelry – og hvis du nu ikke selv går med ringe, så kunne du jo glæde en anden? Du kan deltage HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *