Weekends inspiration – tumblr

tumblr collage

Når man har haft lidt for mange lektier for, haft lidt for meget at se til, været ret øm i kroppen, fået sovet lidt for lidt, arbejdet en smule mere end, hvad man kunne overkomme, og man har lånt 5 bøger på biblioteket – som man faktisk meget gerne vil have læst -, så er et par timer i weekenden på sofaen guld værd!

Jeg forsøger at opdatere bloggen så ofte, som jeg kan, men jeg har bare utrolig meget at se til. Så lige i denne uge, må jeg nok erkende, at jeg ikke har fået skrevet så meget, som jeg gerne ville. Jeg har simpelthen haft en fuldt ud booket uge, hvilket faktisk ikke helt var planlagt. Derfor har jeg ikke haft overskud til ret meget andet end søvn, lektier, mad og motion.

Jeg smutter ind og tager mig en lur nu. Så håber jeg, at den næste uge vil bringe flere indlæg på bloggen. Jeg er ked af stilheden og dagens korte indlæg!

Rigtig god weekend!

Følg mig på Tumblr HER!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *